Пригожинський заколот вже має багато проміжних наслідків




Пригожинський заколот, як би багато хто не хотів його очікуваного і логічного розвитку, вже має багато проміжних наслідків:

1. Показав величезну політичну слабкість Путіна в очах свого народу, неефективність дій федеральної і місцевої влади.

2. Продемонстрована системна розгубленість силової вертикалі, нездатної виконувати захисну функцію всередині РФ.

3. Світ усвідомив, яким крихким, проблемним і штучним державним тілом є РФ і бутафорським особистим режим Путіна.

4. Гебешна верхівка протестувала поведінку ключових гравців та економічної еліти. Ці висновки ляжуть в основу закручування гайок.

5. Ударом по іміджу Путіна є навіть не той факт, що приватна армія підняла бунт, а те, що Путін у звичній його стилістиці манері не розправився з бунтівниками. Як це він робив в Чечні чи в театрі на Дубровці.

Він пішов з ними на переговори, ще й за посередництва маріонеткового сателіта. А це не царська справа. Російська біомаса таке проковтне, але висновки зробить.

1 комментарий

jameshudson
Users are unable to access their accounts, trade, or perform transactions. It is advisable for affected users to stay updated through official Coinbase channels for the latest information on the "Coinbase not working" situation.
To access the professional trading features offered by Coinbase, users need to go to pro.coinbase.com login page.
The Metamask extension is a widely used tool in the world of decentralized finance (DeFi). It serves as a digital wallet and gateway to various blockchain networks, enabling users to securely store and manage their cryptocurrencies.
0