Про ліквідацію Пригожина та його оточення


Ліквідація міжнародних терористів, особливо тяжких військових злочинців Євгена Пригожина, Дмитра Уткіна та Валерія Чекалова — найкращий подарунок Путіна Україні на її національні свята: Дні Державного Прапора та Незалежності України.

Віддаючи розпорядження про ліквідацію цих терористів, Путін, мабуть, не прорахував наслідки його реалізації особисто для себе. Він зробив чудовий подарунок Україні та одночасно прискорив процес відтягування свого кінця.

Ліквідація цих терористів прискорить зростання демотивації та недовіри на всіх рівнях військового командування агресора, а також у силових структурах. Особливо на тлі військових злочинців, що потрапили в опалу: Суровікіна, Теплицького, Попова, Мезенцева та ін., і зменшення чисельності мотивованих, ідейних убивць.

Якщо ЗСУ трохи натиснуть, посилять вогневий вплив на сили агресора, їм найближчими місяцями цілком вдасться загнати цю геноцидальну, терористичну, імперіалістичну війну проти своєї країни та свого народу за поребрик у якості внутрішньої війни.

Загалом, радійте, але не розслаблюйтесь!
  • 0

Нет комментариев