Два чоботи пара


ХАМАС висловив подяку Путіну за позицію, яку він висловив після нападу бойовиків на Ізраїль.

The Wall Street Journal: "Террористы ХАМАС перед атакой на Израиль получили более $93 млн через крупнейшую рублёвую криптобиржу Garantex, которая управляется из «Москва-Сити». Garantex находится в «чёрном списке» США, который ограничивает операции с организациями, находящимися под санкциями".

ХАМАС публічно подякував Путіну. Чудова новина!
Зокрема, угруповання бойовиків-терористів подякувало йому за «невтомні зусилля», спрямовані на припинення «сіоністської агресії проти палестинського народу».
Також у ХАМАС звернули увагу, що Путін виступив проти «блокади Гази, припинення постачання гуманітарної допомоги та нападу на громадянське населення».

До цього Путін, визнаний ПАРЄ диктатором усієї Московії, говорив, що ескалація на Близькому Сході стала наслідком «провалу» політики США, які намагалися монополізувати врегулювання конфлікту та не шукали прийнятних для обох сторін компромісів.

За останніми даними, жертвами нападу ХАМАС стали 1537 осіб, у тому числі понад 500 дітей та 276 жінок, 6612 громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. За підрахунками палестинської влади, внаслідок ударів армії Ізраїлю загинули 2215 людей, ще 8714 постраждали.

За даними ООН, понад 400 тисяч громадян були змушені залишити свої будинки в секторі Газа. Напередодні наземної операції Ізраїль дав 1,1 млн. жителів регіону 24 години на евакуацію.
У свою чергу ХАМАС запропонував палестинцям боротися чи «померти у своїх будинках».

Московії потрібна Україна без українців, ХАМАСу потрібен Ізраїль без ізраїльтян. Методи досягнення своїх цілей в обох однакові: терор та війна.
Два чоботи пара.


Нет комментариев