Горезвісна путінська "вертикаль влади" впала: ФСБ зіткнулася із масовим саботажем офіцерів


Ніхто не хотів гинути: ФСБ зіткнулася із масовим саботажем офіцерів.

У лютому Путін вимагав від ФСБ посилити роботу з пошуку іноземних шпигунів і зайнятися «мерзотою», яка намагається «розколоти російське суспільство зсередини». Він зазначив, що після початку війни з Україною в країні зросла кількість злочинів екстремістської спрямованості та силовикам слід активно їм протидіяти.

"Оперативники ФСБ мають з'явитися у всіх місцях масового скупчення людей — ці точки потрібно постійно тримати в полі зору поряд із транспортними вузлами, підприємствами ПЕК та оборонно-промислового комплексу", — заявив Путін.
Він додав, що «чекає» від співробітників «повної самовіддачі, бойового настрою та вірності найкращим традиціям служби».

Раніше адміністрація президента заборонила високопосадовцям звільнятися під час війни.
Побоюючись масового звільнення управлінців, у Кремлі поставили завдання «демонстрації єдності», а бажання звільнитися почали розцінювати як зраду. Незгодним пригрозили кримінальними справами.

Горезвісна путінська «вертикаль влади» впала навіть у ФСБ.
Навколо зрада, нема на кого покластися.



Демократичні процедури у Московії.

У Забайкальському краї пройшли дострокові вибори мера Сретенська, переможцем яких став член «Єдиної Росії» В'ячеслав Пахомов, раніше засуджений за пограбування.

Конкурентами єдиноросу були 22-річна начальниця відділу кадрів в адміністрації Сретенського району Поліна Пляскіна та прибиральниця Ольга Ємельянова.

У голосуванні взяла участь 651 особа — менше 15% від загальної кількості виборців.

Раніше повідомлялося, що на виборах у Курганській області РФ кандидат приховав судимість за тяжкою статтею, але його впізнав член Виборчкому, який сидів разом із ним.

Що не так?



Ось така путня, малята, гарненькі хлопчики та прекрасні дівчата.

Нет комментариев