Названі імена людей, які працюють проти Залужного! СНЄГИРЬОВ: серед них - подвійний агент!


Нардеп Євген Шевченко, якого виключили зі “Слуги народу”, заявив, що президент Володимир Зеленський не погоджується із Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним.

Про це він розповів в інтерв’ю політологу Вадиму Карасьову.

“Правильно робить (президент, коли не погоджується із Залужним – ред.). Я згоден із президентом. Тому що президент реаліст. … Скажіть, сім місяців піарити контрнаступ, а потім піти в лоб туди, де росіяни чекали нас. От прямо туди, саме на ці мінні поля та загородження, в цей бетон. Це геній полководницької думки? Це Суворов чи що? Досить робити нам месій та ідолів. Ми собі створюємо когось, а потім не хочемо навіть визнавати, що король — голий насправді. Хто змушував головнокомандувача бити в центр посиленої оборони, а не по флангах заходити. Де відвертальні маневри? Ми ж думали, що він чудовий, геніальний полководець. Навіть я на своєму рівні військових знань, навіть я розумію, що це маячня все. А хто вигадав про літаки F-16, що вони все зроблять?” – сказав ексслуга Шевченко.

Дмитро Снєгирьов проаналізував дане висловлювання і прийшов до висновку, що Шевченко або виконує чиєсь замовлення, або відверто працює на Кремль, розгойдуючи ситуацію всередині країни. При цьому, військовий аналітик нагадує про його сумнівні зв’язки із Лукашенком та бажанням «почути думку народу Донбасу», які лунали з його вуст напередодні повномасштабного вторгнення.



  • 0

Нет комментариев