СНЄГИРЬОВ: Безугла ЛЯПНУЛА зайве! Через ОДНУ фразу виникли проблеми зі США! СБУ зібрало компромат


Народна депутатка Мар'яна Безугла вимагає від міністра оборони Рустема Умєрова подання президенту про звільнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За її словами, Мар'яна «намагалася стриматися», але не змогла, її «поплавило» від фото, на якому Умєров та Залужний разом.

Безугла також перерахувала свої претензії до військового керівництва України:

«Не призначати командувачів мимо Головкома, це порушення логіки і відповідальності, яку потім можна один на одного перекидати, привіт Машовцю
Не тримати Сирського на „двох стільцях“: одночасно управляє цілим східним фронтом і водночас — командуюючий Сухопутних військ ЗСУ. Це не про персоналії, а про СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ і розподіл генерації та застосування сил та засобів!
Чесна позиція Залужного щодо його вникнення і контролю за військами як військового командуючого усіма (!) ЗСУ, РЕФОРМИ В ЗСУ НЕ ДЛЯ ГАЛОЧКИ Й ОБНІМАШОК; комунікація з українцями, а не з іноземцями через блоги-статті і сімейні фото з дружиною.
Реальний, а не для галочки, lessons learned process (аналіз проведених дій), який є у росіян, а не в нас; і це дуже гарно бачать військові в бригадах по незмінному стилю управління від генералів. ЇХ НЕ ЧУЮТЬ!
Переформатування фронту і відповідальність генералів за помилки, а не звичайних мобілізованих



  • 0

Нет комментариев