Причини чергової заяви Дмітрія "Ядєрний Пєпєл" Мєдвєдєва


І про причини чергової заяви Дмітрія «Ядєрний Пєпєл» Мєдвєдєва про «взяти російське місто Київ» та «повернути російське місто Одесу», після чого розбомбити той же Київ, а заодно Берлін, Вашингтон і Лондон ядеркою (на що представник Зовнішньої дипслужби ЄС Пітер Стано порекомендував звернутись до психіатра, «Хоча приємно, що людина публічно ділиться з нами діагнозом свого психічного стану. Я думаю, що ми можемо лише порекомендувати консультації та психіатричну допомогу»).

Ви ж не забувайте про специфічну атмосферу геронтократії Кремля. От сидить цей натовп хворих на голову стариганів. Скоро чергові вибори Путіна (71) — треба якось вітати, щось презентувати.

Вилазить Патрушев (директор ФСБ, 72): він вбив до визначної дати Навального. Чудовий подарунок під виборчу кампанію, «Поздоровляю, Владімір Владіміровічь!».

Вилазить Шойгу (Міноборони, 68): він донищив Авдіївку. «Чудовий подарунок!», всі раді такій величезній перемозі.

І сидить там же Мєдвєдєв (58): теж треба би чимось привітати Першого, але в нього нема реальних ресурсів, впливу… Ну, він і зробив чергове інтерв'ю.
Знов наляпав пафосних жахіть: що буде ядерний удар «по Києву, Берліну, Лондону, Вашингтону. По всіх інших прекрасних історичних місцях, давно введених у польотні цілі нашої ядерної тріади», що «повернуть російські Київ і Одесу», що невдячних окупованих українців «треба викривати та карати, відправляти до Сибіру. Ось так. На перевиховання до виправно-трудових таборів»…

Ну, його теж поплескали по тупенькій маківці: «Молодець, ніхріна не можеш, але стараєшся порадувати!». Як дитсадівця за власноруч криво зліплену вітальну аплікацію до «23 фєвраля».

Нет комментариев