Країни НАТО відмовляються від запрошення України до альянсу, або Небезпечні помилки


Лідери країн НАТО відмовляться від запрошення України до альянсу на липневому саміті, який буде присвячений 75-річчю військового союзу, розповіли The New York Times обізнані джерела.

За їхніми словами, у НАТО побоюються, що через угоду про колективну безпеку Україна може втягнути альянс «у найбільшу сухопутну війну в Європі з 1945 року». Зокрема, проти приєднання Києва до військового блоку виступають США та Німеччина.

Замість запрошення західні країни хочуть дати Україні «чітко зрозуміти», які умови країна має виконати, щоб розпочати переговори щодо вступу до альянсу. При цьому через війну з Росією, що йде, «жодна з цих речей не матиме значення до липня», підкреслюють джерела NYT. Більше того, як зазначає видання, стає все більш реальною перспектива поразки України в конфлікті.

"Ситуація на місцях може виглядати набагато гірше, ніж сьогодні, і тоді стане реальне питання: «Як ми можемо бути впевнені, що Росія не переможе?»" — каже колишній американський посол в НАТО Іво Даалдер.

За його словами, останні два місяці «не були хорошими» для України, але найближчим часом ситуація не стане кращою. Це може змінити весь характер дебатів. Ми всі можемо думати, що саміт НАТО пройде так само, як сьогодні, але це не так», — зазначив Даалдер.

Небезпечні помилки.
Уявлення про Захід, особливо про США, як про дорослого, який допоможе інфантильним народам, які потрапили в біду, глибоко помилкове.
Це дуже м'яко кажучи.

У нас безліч прикладів, щоб на практиці в цьому переконатися.
Хто має вуха, нехай почує; хто має очі, нехай побачить; хто має розум, нехай зрозуміє.

Самим потрібно озброюватись: і ракетами різних класів, і зброєю, включаючи стратегічну.

Божевільний пацифізм та/або жадібність українських шахраїв, які віддали ЯЗ в обмін на порожній папірець, надто дорого обходиться Україні.

Приклад, що треба слідувати, — Ізраїль.
Голда Меїр: "По-перше, у нас ядерної зброї немає, а по-друге, якщо буде потрібно, то ми її застосуємо".

Тільки так Україна зможе вижити, маючи такого сусіда, незалежно від того, хто сидить у Кремлі.
Думайте.

Ось така путня, малята, сміливі хлопчики та прекрасні дівчата.


Нет комментариев