Як Кен закохався в дружину Оппенгеймера


Минулого літа кінопрокат буквально розривали дві стрічки — «Барбі» та Оппенгеймер». Конкуренція була такою шаленою та запеклою, що з’явився знаменитий мем «Барбігеймер». А цієї ж весни в одній стрічці зустрілися виконавці головних ролей фільмів-конкурентів – Райан Гослінг (Кен) та Емілі Блант (Кетрін Оппенгеймер). І це кіно має назву «Каскадер»… І воно просто пречудове!

Головним персонажем картини є каскадер Кольт Сіверс у виконанні Райана Гослінга. Він дублер суперзірки Тома Райдера (Аарон Тейлор-Джонсон) й відповідно знімається у першокласних бойовиках. Щастить йому і на любовному фронті: Кольт закоханий у неймовірно вродливу та амбітну операторку Джоді Морено (Емілі Блант). Дівчина відповідає йому взаємністю. І усе було б добре, якби під час знімань Кольт не впав з висоти та не зламав хребет…

Тяжка фізична травма ставить хрест на його кар’єрі. Тепер він працює не в Голлівуді, а в забігайлівці… До того ж Кольт буквально відштовхує свою кохану… Здавалось би більше в житті головного героя не буде жодних пригод та ніякої роботи каскадером… І звісно, що шанс на щасливе життя із Джоді втрачений назавжди. Втім, він навіть не уявляв, що усе тільки починається!

Чому варто подивитися нову стрічку режисера Девіда Літча?

— По-перше, тут ви зможете насолодитися майстерною грою акторів. Райан Гослінг та Емілі Блант – одні з найяскравіших зірок нашого часу. Ці суперстари обирають тільки найкращі сценарії! Тож прізвища Гослінг та Блант в титрах – це буквально вже гарантія успіху.

Вони обидва прекрасно змінюють амплуа та вільно відчувають себе у будь-якому жанрі. Райан та Емілі однаково тонко і чуттєво можуть зіграти як в запальній комедії, так і драмі, що роздирає серце.

Але в «Каскадері» є дещо буквально на вагу золота. Це хімія між персонажами Кольта Сіверса та Джоді Морено. Їхні почуття неначе справжні!

Цікава роль суперстара Тома Райдера дісталася Аарону Тейлору-Джонсону, якого пророкують у наступні Джеймси Бонди. У «Каскадері» він ну дуже… колоритний, безтолковий, стильний, жорстокий, жалюгідний та смішний. Якийсь запальний коктейль, чи не так? Але спостерігати за ним – також одне задоволення.
Поміж тим найуважніші глядачі вже побачили у «Каскадері» невеличкий «місточок» до бондіани…

— По-друге, режисура просто бездоганна. Насправді «Каскадер» — доволі нетиповий фільм для Девіда Літча. Ми всі пам’ятаємо його роботи: похмурий, але дуже талановитий бойовик «Джон Вік», запальний другий «Дедпул», чорнющий комедійний бойовик «Швидкісний поїзд» та трохи дурнувату стрічку «Форсаж: Гоббс та Шоу».

На їхньому тлі «Каскадер» виглядає наче солодка казочка. Немов вершково-полуничне морозиво… Але воно настільки «смачне», що відірватися неможливо до самого кінця. До речі, не забудьте про сцену після титрів. Це просто щось… Але ж не буду вам псувати сюрприз.

В цьому кіно буквально немає вад.

— Романтична лінія — прекрасна. Усе тут дуже ніжно, романтично та цнотливо.

— Комедія – бездоганна. Усі жарти смішні, без «данини моді», без низькопробного туалетного гумору.

— Екшн – пречудовий. Трюкам в цій стрічці може позаздрити будь-який серйозний бойовик. Окрім того, цікаво дивитися кіно про кіно, особливо коли мова йде про роботу каскадерів. Ти наче реально опиняєшся на знімальному майданчику.

Тож не гайте часу – підіймайте собі настрій з чудовим комедійним бойовиком «Каскадер»!

Нет комментариев