Весь цей проєкт з "хорошими русскімі" режисується з одного центру


«Хороший русскій» Яшин закликав до мирних переговорів та до зупинки воєнних дій по лінії фронту. «Переговори кращі, ніж війна. Ситуація на фронті зайшла в глухий кут і не має військового рішення для жодної зі сторін. Головне, про що зараз треба говорити — це про припинення кровопролиття».

Фактично, вже знайома нам теза масштабних кремлівських ІПСО в медіа і соцмережах «мир за будь-яку ціну».

Цікаво: Яшин протягом 2-х років відсидки нібито ж не мав доступу до медіа і соцмереж, не міг бути в курсі інформаційних трендів — але його слова негайно після звільнення один в один збігаються з публічними заявами всіх «хороших русскіх» за цей час. І знов очевидне свідчення, що весь цей проєкт з «хорошими русскімі» — втікачами, емігрантами, «жертвами режиму» — режисується з одного центру, ясно з якого.

Тому ще раз, вкотре закликаю всі наші медіа і блогерів: якщо ви хоч на дрібку патріоти — відмовтесь врешті від практики запрошення «хороших русскіх» і форматування під них всього наповнення етеру! Не підтримуйте інформаційно-ідеологічні спецоперації ворога з деморалізації українців і вибілювання росіян — хоч «простих русскіх», хоч «хороших русскіх»!

Це справді важливо для нацбезпеки і для нашої оборони, для наших позицій на переговорах (котрі, звісно, неодмінно будуть) і для повоєнних перспектив нового нападу Росії.

Нет комментариев