Стратегія держ-політики ресурсної федерації - геноцид


Уряд РФ затвердив стратегію держ-політики у сфері культури. Однією з головних цілей стратегії названо «повноцінну інтеграцію нових регіонів у російський культурний простір».

Розумієте, що це означає? Це означає свідоме знищення на окупованих територіях української ідентичності. Знищення української культури, українських ідейних і моральних суспільних настанов.

Насильницька заміна їх російськими. А також примусова зміна етнічного складу населення цих територій України.

Це злочин із царини, яка іменується геноцидом. І вчинення такого злочину офіційно оголошено метою російської держави.
Тобто Росія як держава не тільки займається геноцидом, а й відкрито зізнається в цьому.

У 21 столітті загарбницька війна не є продовженням політики. Така війна насамперед свідчить про нікчемність нації, яка довірила свою долю пройдисвітам від політики, що розв'язали таку війну.
Той урок, який такі нації отримують за результатами й підсумками таких війн, мають засвоїти мислячі представники цієї нації і вичерпно пояснити більшості. В іншому разі, така нація приречена знову і знову наступати на одні й ті самі граблі.

"Моя відповідь на заяву Путіна, як і на попередні його погрози, включаючи ядерну зброю, це сказати йому особисто і публічно: якщо Росія використає ядерну зброю в Україні, Володимир Путін підпише собі особистий смертний вирок," — Джон Болтон, екс-радник Дональда Трампа з національної безпеки.

Главам регіонів ресурсної федерації дозволять створювати власні збройні загони.
Чим більше приватних армій, тим успішніша громадянська війна.
Вірною дорогою йдете, товариші!
Гойда!

Ось така путня, малята, гарненькі хлопчики та прекрасні дівчатка.



Дежавю: у путіноміці справи йдуть настільки добре, що в уряді ресурсної федерації запропонували відправити школярів будувати залізницю до Сибіру.

Російській молоді потрібне масштабне будівництво рівня Байкало-Амурської магістралі (БАМ), заявила глава департаменту Держполітики у сфері виховання Мінпросвіти Наталя Агре:
"У моїй голові ідея зріє давно: у Росмолодіжжі повинен з'явитися проєкт всеросійського значення: не західний, а рукотворний громадський діяльнісний, який зачіпав би кожного, наш новий БАМ".

Татусів на утилізацію на СВО, дітей на БАМ, бабам народжувати і жодних проблем.
Гойда!

PS. Будівництво Байкало-Амурської залізниці почалося 1932 року. Спочатку магістраль зводили ув'язнені ГУЛАГу та інших виправних таборів.
Після війни будівництво призупинили, роботи відновили тільки 1974 року. Для будівництва БАМу були залучені члени комсомолу і залізничні війська.
Будівництво було закінчено в 1989 році.
БАМ вважається одним із найдорожчих інфраструктурних проєктів СРСР.



США ввели санкції проти пропагандиста Кисельова і звинуватили держЗМІ ресурсної федерації в роботі на спецслужби.

Міністерство фінансів США ввело санкції проти медіагрупи «Россия сегодня» та її генерального директора пропагандиста Дмитра Кисельова.

Відповідне повідомлення було опубліковано на офіційному сайті відомства. Запровадження обмежень Мінфін обґрунтував активною діяльністю російських медіаструктур із дезінформації та маніпулювання громадською думкою в інших країнах, а також втручанням у внутрішньополітичні процеси інших держав.

Управління з контролю за іноземними активами американського Мінфіну наказало завершити всі фінансові операції з медіагрупою «Россия сегодня» до 13 листопада.

Обмежувальні заходи також запроваджено проти юрособи RT АНО «ТВ-Новости», некомерційної організації «Евразия» та її директорки Неллі Парутенко.

Держсекретар США Ентоні Блінкен, зі свого боку, назвав внесені до санкційного списку фізичні та юридичні особи «частиною російської військової машини».

Також він повідомив, що Сполучені Штати, Британія і Канада запускають спільну «дипломатичну кампанію» для боротьби із загрозою, що походить від телеканалу RT та інших російських медіаресурсів.

За словами держсекретаря, останніми місяцями Держдепартамент, Міністерство юстиції, Мінфін США і ФБР доклали спільних зусиль для протидії російському втручанню у вибори.

У підсумку, було встановлено, що структури «России сегодня», включно з телеканалом RT, не просто ретранслюють кремлівську пропаганду, а й беруть участь у таємних операціях російської розвідки.

"Завдяки новій інформації, яка багато в чому походить від співробітників RT, ми знаємо, що RT володіє кіберможливостями та залучена в прихованих інформаційних операціях, операціях впливу, а також у військових закупівлях. У рамках розширених можливостей RT російська держава впровадила всередину RT підрозділ із можливостями для кібероперацій і зі зв'язками з російською розвідкою", — сказав він.

Крім того, держсекретар звинуватив Росію в багаторічних спробах вплинути за допомогою пропагандистських ЗМІ на політику в Молдові, зокрема на президентські вибори, які відбудуться в жовтні.

Рівно рік тому Європарламент визнав Лукашенка ініціатором повномасштабної війни проти України нарівні з Путіним, співучасником вивезення дітей з окупованих територій України та закликав Міжнародний кримінальний суд видати ордер на його арешт.
Відповідну резолюцію ухвалили рік тому 13 вересня у Страсбурзі під час пленарного засідання Європарламенту.
Скільки мотузочка не вийся, а зів'єшся ти в петлю.
Сподіваюся, у Пюрера тюремну валізку зібрано і покладено.



Тим часом кількість жертв війни в Україні перевищила 1 мільйон осіб.
Під час розв'язаної Путіним війни в Україні було вбито і поранено, мабуть, не менше 1 млн осіб. Кількість загиблих наближається до 300 тисяч.

Обидві сторони конфлікту не повідомляють офіційних даних про жертви бойових дій. Згідно з секретною оцінкою української сторони, зробленою раніше цього року, було вбито близько 80 тисяч і поранено 400 тисяч військовослужбовців, пише The Wall Street Journal з посиланням на людей, знайомих із цією інформацією.

Цифри втрат у живій силі з російського боку, які дають західні розвідки, перевищують півмільйона; згідно з деякими, число вбитих може наближатися до 200 тисяч, поранено близько 400 тисяч.
Для порівняння: за 10 років війни в Афганістані загинуло трохи більше ніж 15 тисяч радянських військовослужбовців.

В Україні кількість жертв серед цивільного населення невідома, в одному тільки Маріуполі, захопленому 2022 року, організація Human Rights Watch оцінила її у 8 тисяч осіб.

З кінця весни за бажанням Путіна російська армія намагається захопити всю Донецьку область. Запеклі бої точаться за Покровськ, великий центр постачання українських підрозділів, що захищають східний фланг, і Часів Яр.

Як і в попередні два з половиною роки війни, російське командування не зважає на втрати, а розвідка Міністерства оборони Великої Британії назвала травень і літні місяці найкривавішими для окупаційних військ: щоденні втрати могли доходити до 1200 людей.

Росія втрачає тисячі людей у чужій країні на тлі демографічних антирекордів. Так, у першому півріччі 2024 року було зареєстровано 102-103 тисячі народжень (мінімум за всю історію спостережень) і 160-161 тисяча смертей (максимум після пандемії ковіду), зазначав демограф Олексій Ракша. Його прогноз на поточний рік — 1,223 млн народжених і 1,828 млн померлих, природний спад становитиме 605 тисяч осіб.

Нет комментариев