Напасть на голову влади в Україні та Молдові


Дві чортові дюжини благородних Лицарів Круглого столу при дворі короля Артура нам'яли боки і надавали тумаків одному товстунові-баризі, але все ж таки прийняли рішення про початок процедури розширення.

І ось яка напасть на голову влади в Україні та Молдові впала.
Процедура входження це вам не фунт родзинок, а складова з багатьох пунктів 35 програм, які ЄС пункт за пунктом перевірятиме і ставитиме галочки — зробили чи ні.
Переговори про вступ України в ЄС розпочнуться 18 грудня. Група європейських дипломатів, експертів Єврокомісії, Ради ЄС вирушає до Києва вже завтра.
І буде так пороти кожен божий день, поки ви не купите пральну машинку «Евріка».
Воно вам точно треба було?



До цього Угорщина вже накладала вето на допомогу Україні та називала умовою його зняття розморожування близько 30 млрд євро, які ЄС мав надати Будапешту.

Ці кошти Брюссель вирішив не передавати через проблеми з верховенством права та хабарництвом в Угорщині. Для розблокування фінансового пакета угорській владі необхідно виконати низку вимог — від забезпечення академічної свободи до захисту прав ЛГБТ-спільноти та надання притулку.

Після проведення судової реформи в Угорщині ЄС вирішив передати Будапешту 10 млрд євро із обіцяної суми, оскільки він виконав умови Хартії основних прав ЄС щодо незалежності судової системи. Однак, прем'єр-міністр Орбан заявляв, що він розраховує на всю суму.

"… Мадярка затягла його на сінник, а потім зажадала від нього п'ять крон, а він їй дав по морді. Мейстршик наздогнав нас біля самого табору і розповідав, що раніше він про мадярок думав, ніби вони пристрасні, а ця свиня лежала, як колода, і тільки лопотіла без угаву.
— Коротше кажучи, мадяри — шваль, — закінчив старий сапер Водічка свою розповідь, на що Швейк зауважив:
— Інший мадяр не винен в тому, що він мадяр.
— Як це не винен? — гарячкував Водічка. — Кожен з них винен!
"
© Ярослав Гашек

Цілком ймовірний сценарій.
ЗСУ можуть надати ЗС Білорусі/РФ коридор від Томашівки до Чопа вздовж кордону з Польщею для введення Обмеженого контингенту військ до Угорщини та Словаччини.
Охорона та безпека коридору гарантується ЗСУ, але у разі відхилення від кордонів коридору буде відкрито вогонь на поразку.
Як вам такий сценарій, Орбан та Фіцо?
Згадайте своє «щасливе дитинство» з російськими танками у Будапешті та Братиславі.

Схоже що виходити із зали під час важливих голосувань в ЄС вже починає бути трендом.
Так сталося і під час голосування щодо запровадження 12 пакету санкцій проти Росії.
Перед голосуванням за ухвалення цього цього рішення із залу засідань вийшов канцлер Австрії Карл Негаммер.

Як вишенька на торті шабатний заголовок на Московії: "Росіян спробують змусити пити не більше трьох пляшок горілки на місяць".
Як той циган, який привчав свою кобилу не їсти. Майже привчив, але кобила невчасно здохла.
Так само і МСГ хотів привчити населення СРСР не пити, але, на його несподіванку, издох СРСР, а населення, як і раніше, продовжувало пиячити в міру свого розуміння.
Щось мені підказує, що московіти матимуть той самий результат.

Нет комментариев