Казка про "Тауруси"


Публікація загалом суто професійних робочих переговорів німецьких офіцерів про «Тауруси» і подальша істерія на Московії — це черговий постріл рашистів собі як мінімум у ногу.

У ФРН зчинився такий галас, що ні про яке потенційне співробітництво з Московією не може бути й мови навіть у далекому майбутньому.
І ніякий Шольц та/або АдН вже не допоможе.

Ми вже це проходили. Коли Саддам Хусейн увійшов до Кувейту в 1990-му році, то головна турбота Заходу була не налякати його окриками з ООН, щоб він не дай Бог не вивів звідти війська і не виконав резолюції, бо тоді відпадала необхідність операції проти нього.
А операція була потрібна, на ній наполягала Велика Британія. Навіть не США, а Великобританія. Вони мали ідею фіксувати, щоб Саддам Хусейн не злякався, тому вони постійно гнали в Багдад «дезу», що всі приготування союзницького угруповання НАТО до війни з Іраком — це блеф.

Але у Генеральному штабі Бундесверу була пряма інформація, що жодного удару не буде, що це блеф.
Це говорить про рівень довіри до Бундесверу союзників по НАТО.

Усі канали Саддама у ФРН давали сигнали, що нічого не буде. Це було потрібне для того, щоб він не дав задній хід. Він спочатку консультувався з Бушем-старшим, чи може він брати Кувейт. Буш сказав, що так, це їхня справа, розбирайтеся самі. А насправді то була пастка.

Проглядається повна аналогія нинішньої ситуації в Україні із ситуацією в Кувейті, навіть аргументації збігаються у Саддама та Путіна. Ірак також казав, що Кувейт — це просто 19-а провінція Іраку, яка була відторгнута англійцями і перетворена на незалежний суб'єкт. Власне, історично це відповідає правді.

Аргументація збігається з нюансами: провокація, «зелене світло», демонстрація нібито нездатності нічого сказати.
Постійно йде інформація щодо російських ЗМІ, що Захід нічого не може, що він блефує.

Дуже багато ЗМІ з патріотичним голосом, які є російськими, виконують свідомо чи втемну програму, сформульовану опонентами Росії.
Можна розвинути таку бурю квасного патріотизму і сказати: «Вступи в цю яму».

Проглядається чіткий трикутник, коли певна фракція у владі ресурсної федерації, Київ, американці та англійці працюють на те, щоб вибити силовиків з Кремля.

Річард Торнтон, науковий співробітник Інституту досліджень Європи, Росії та Євразії Університету Джорджа Вашингтона (24.09.2014):
«У казці про братика Кролика є такий персонаж — «смоляне опудало» Воно асоціюється з тягарем, якого неможливо позбутися. Це саме та ситуація, в якій Москва опинилася у контексті українського конфлікту.

Ініціювавши цей конфлікт за допомогою третьої сторони, Росії не вдасться з нього вийти з легкістю — а може, взагалі не вдасться.

Єдиною надією Москви є коротка війна: чим довше затягнеться конфлікт, тим складніше буде в ньому перемогти. У партизанській війні на українській землі Москва програє.
Для США цей конфлікт є чудовою нагодою підтримати умови для зміни режиму в Москві.

Затяжний конфлікт в Україні цьому сприятиме. Саме цю мету має адміністрація Обами (а зараз і Байдена — ЄП), надаючи Україні мінімальний пакет допомоги, про який було оголошено під час візиту Порошенка. Ця мета — дати Росії загрузнути в тривалому конфлікті, що виснажує.

Саме з цієї причини важкі озброєння не були включені до пакету допомоги Україні. Мета в даному випадку — не просто допомогти опору в Україні, а й спільними зусиллями США та України послабити Росію, що, у свою чергу, у поєднанні західними санкціями допоможе противникам Путіна скористатися цією можливістю і покінчити з режимом Путіна.

Лише з демократичною Росією Україна та Захід можуть сподіватися на відновлення нормальних, продуктивних стосунків
».

І виття на болотах про нібито «скандал» з «Таурусами» це лише підтверджує.

PS. Представник Пентагону заявив, що США не використовують винищувачі F-35 в Україні після того, як міністр оборони Сінгапуру Нг Енг Хен розповів у парламенті країни, що Сполучені Штати використали їх для виявлення російських зенітно-ракетних комплексів на території України:
«Зовсім недавно США використовували свої F-35 для виявлення та ідентифікації російських зенітно-ракетних комплексів класу „земля-повітря“ на території України, і ця інформація була передана країнам НАТО».
Думайте, що хочете.


Нет комментариев