Розкол у НАТО, або Лише бізнес, тільки бабло?


Генсек НАТО назвав законними удари ЗСУ щодо НПЗ ресурсної федерації.

А адміністрація Байдена, навпаки, пригрозила пальчиком за це, мовляв, це призведе до зростання світових цін на нафту. Будь-якої логіки в міркуваннях команди Байдена не простежується, хіба що вони особисто беруть участь у торгівлі Москви нафтопродуктами, що дуже імовірно та багато пояснює.

На відео конгресмен із позиції суто формальної логіки виставляє представницю Міноборони США посміховиськом на весь світ на тему ударів України по російських НПЗ:
"Это какой-то позор..."

Відео дебатів у Конгресі США з титрами. Дуже рекомендую подивитись і послухати увесь діалог:
Остін Скотт: "Коли Україна б`є по російських нафтових і газових об`єктах, то адміністрація Байдена засуджує Україну і закликає Київ не робити цього. То тепер поясніть мені, якщо Росія атакує газову і нафтову інфраструктуру, то чому Україна не повинна атакувати російську енерго-інфраструктуру?".
Селесте Валландер: "Е-е… Питання атак критичної інфраструктури це є… вони є цивільними цілями. Ми маємо побоювання (ми остерігаємось)… Україна позиціонує себе і відносить до найвищих стандартів дотримання законів збройних конфліктів і це є одним з елементів щоб бути Європейською демократією.".
Остін Скотт: "Але ж Росіяни атакують українськи нафтову і газову інфраструктуру, чи не так?".
Селесте Валландер: "Абсолютно, так".
Остін Скотт: "Проте, якщо ви збираєтесь виграти війну, то чи можна просто сидіти, приймати удари і не відповідати на них? То чому українці не можуть у відповідь атакувати нафтогазовий сектор у Росії?".
Селесте Валландер: "Пане конгресмене! Ми маємо побоювання щодо ударів по цивільних об`єктах, якщо ми підтримуємо інші країни. Але ще раз повторюю, це суверенний вибір України, проте ми висловлюємо стурбованість".
Остін Скотт: "Але ж оті газові й нафтові інфраструктури в Росії є власністю Кремля. Правильно? Це ж не те що власниками є приватні корпорації які володіють їх акціями і ці приватні об`єкти були зруйновані?".
Селесте Валландер: "Вони належать приватним російським громадянам, які є частиною режиму Путіна. Так, це вірно.".
Остін Скотт: "Мені здається що є сенс щоб ми знищили його. Ми мусимо знищити його!".

Ви, звичайно ж, сміятиметеся, але цей кадр Байдена д-р Валландер, яка ізганьбилася заявами про неприпустимість ударів ЗСУ по НПЗ ресурсної федерації та втягнула в цю ганебну аферу і свого шефа, голову Пентагону Ллойда Остіна, була президентом і генеральним директором Фонду США в Росії, який сприяє інвестиціям США в Росію.

Нічого особистого, лише бізнес, тільки бабло!
Вона точно може бути заступником міністра оборони у США?
Конфлікту інтересів немає, так, мої маси?

Два куми сидять на призьбі, спокійно випивають і закушують.
Раптом один каже:
– Недобре, куме, що ти з моєю Ганною спиш.
Кум відповідає:
– Вас Гриценків ніколи не зрозумієш: вона каже – добре, ти кажеш – недобре. Ви там уже якось з'ясуйте.

Нам своє робить.
Будьмо, пані та панове!



Нет комментариев